BEREIKBAARHEID

De praktijk is gelegen aan de Brusselsesteenweg, 35 te 9050 Ledeberg. Dit is aan het begin van de Brusselsesteenweg, rechttegenover de BRICO-Parking (vele mensen maken ook kortstondig gebruik van deze parking).

U kan ons ook vlot bereiken met de tramlijnen 21-22-24.

Tijdens de grote werken aan de Brusselsesteenweg zal ik u aan de telefoon laten weten hoe U mij best kan bereiken. Voor de moeilijkste situaties heb ik een grote Mobilhome omgebouwd tot praktijkruimte. Via persoonlijke mails zal ik U binnenkort laten welke standplaatsen ik hiervoor zal gebruiken.

foto van de ingang kaart van de brusselsesteenweg

OPENINGSUREN

Alle werkdagen kan u bij ons terecht na een telefonische afspraak (zowel s’ morgens, ’s middags en ’s avonds). Wij zijn te bereiken op het nummer: 0498.395.628.

Waarom na afspraak? Zo vermijdt u zoveel mogelijk lange wachttijden. We kunnen er dan ook proberen rekening mee te houden dat er niet te veel honden en katten samen zitten. Dit lukt wel niet altijd, maar we doen sterk ons best!

Ook is het voor mij makkelijker om extra tijd te voorzien voor een verder onderzoek.

BIJ DRINGENDE SITUATIES

Buiten de openingsuren en in het weekend zijn we meestal telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Indien ik uw oproep niet direct kan beantwoorden, spreek dan steeds uw naam en telefoonnummer in en uw reden van oproep. Als het dringend is, bel ik u zo snel mogelijk terug!

In de mate van het mogelijke zal ik u zelf verder helpen, mocht dit niet kunnen dan zal ik u naar een collega doorverwijzen.

HONDENTRANSPORT

Vaak komen de baasjes met hun hond aan een oprolleiband. Wees hiermee voorzichtig want regelmatig worden honden aangereden door auto’s of fietsers omdat ze van iets schrikken en plots wegrennen. Ik raad u aan om voor de veiligheid zoveel mogelijk vaste leibanden te gebruiken en de rolsystemen alleen te gebruiken in open ruimtes. In de wachtkamer houdt U ze ook best aan de leiband en laat ze alleen naar andere honden toe gaan als je de eigenaar verwittigd hebt.

KATTENTRANSPORT

Voor de veiligheid van uw kat raad ik u aan om een transportkooi te gebruiken. Indien u er geen heeft , kan u er steeds één bij ons lenen en zelfs kopen.

ANDERE KLEINE HUISDIEREN

Cavia’s, konijnen, andere knaagdieren en vogels zijn ook welkom. Ik help u dan graag verder met deze huisgenootjes.

Voor reptielen, vissen en amfibieën kan ik de basisverzorging toedienen, en indien nodig zal ik doorverwijzen u naar een collega die hierin gespecialiseerd is.